• به نام ایزد یکتا
شرکت ساغر

فهرست

تبلیغات متنی

موضوعات انجمن

تبلیغات

پرتال اخبار دانشگاهی

پرتال اخبار دانشگاهی

آخرین مقالات

گزارش روز

اخبار پزشکی سلامت

داروهای گیاهی

آگهی استخدامی سال 90

اخبار دانشگاهی

پیشخوان روزنامه ها

شعار سازمانی

تجارت پایدار و موفق نتیجه به خدمت گرفتن علم و تجارت در کنار هم است  

قیمت روز ارز

اخبار اقتصادی.

آب و هوا

عکس روز

ورود

نام کاربری

گذرواژه



آیا هنوز عضو نشده اید؟
برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
برای درخواست یک گذرواژه جدید اینجا زا کلیک کنید.

کاربران آنلاین

-> مهمانان آنلاین: 1

-> اعضای آنلاین: 0

-> کل اعضا: 12,001
-> جدیدترین عضو: MichaelEl

آمار بازدید

جدیدترین اخبار پژوهش و سلامت

پربازدید ترین مطالب درمان های گیاهی

ساخت مجموعه مستند «شفا» براي معرفي گياهان دارويي

ساخت مجموعه مستند «شفا» براي معرفي گياهان دارويي
مجموعه مستند «شفا» به ‌منظور معرفي گياهان دارويي زنجان به‌ عنوان يکي از اولويت‌هاي سرمايه‌گذاري در استان، به همت شبکه استاني اشراق توليد مي‌شود.
تهيه‌کننده اين مجموعه در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: با توجه به پتانسيل‌هاي موجود در زنجان درخصوص پرورش گياهان دارويي و از آنجايي که توليد صنعتي گياهان دارويي از اولويت‌هاي سرمايه‌گذاري در اين استان محسوب مي‌شود، مهم‌ترين هدف اين مجموعه، آشنايي مخاطبان و به ‌ويژه کشاورزان با روش‌هاي کشت صنعتي گياهان دارويي است.
حسين مصطفوي، افزود: از طرف ديگر، به علت رواج برخي باورهاي عمومي مبني بر بي ‌ضرر بودن گياهان دارويي در مقايسه با داروهاي شيميايي، مصرف فله‌اي اين داروها در بين مردم عادي شده است؛ در حالي که مردم بايد آگاه باشند گياهان در طبيعت ممکن است به انحاء و اشکال مختلف با انگل‌هايي آلوده شوند و اين آلودگي به ‌واسطه مصرف آن گياهان به انسان نيز منتقل شود، ولي با توليد صنعتي گياهان دارويي، اين آلودگي‌ها برطرف شده و يک گياه دارويي سالم به دست مصرف‌کننده مي‌رسد.
وي با بيان اينکه ممکن است در طبيعت، گونه‌هاي مختلفي از يک گياه وجود داشته باشد، تصريح كرد: همه گونه‌هايي که از يک گياه دارويي وجود دارد، خاصيت درماني ندارد، ولي وقتي اين گياهان به روش سنتي جمع‌آوري مي‌شوند، اين نکته مورد غفلت واقع شده و در نتيجه گونه‌هاي مختلف گياه به صورت فله‌اي در عطاري‌ها به فروش مي‌رسد. در واقع با توليد صنعتي گياهان دارويي، همه اشتباهاتي که ممکن است در توليد سنتي آنها رخ دهد، برطرف مي‌شود و آنچه که نهايتاً به دست مصرف‌کننده مي‌رسد، يک گياه دارويي سالم است.
تهيه‌کننده مجموعه مستند «شفا» با اشاره به اينکه در اين مجموعه، گياهان دارويي قابل کشت در استان به مخاطب معرفي مي‌شود، خاطرنشان کرد: مهم‌ترين هدف اين مجموعه، معرفي گونه‌هاي خاصي از گياهان دارويي است که مي‌توانند بيشترين توليد را در سطح استان داشته باشند.
وي، عدم رعايت ميزان مصرف گياهان دارويي توسط مردم را از فرهنگ‌هاي نادرستي دانست که در سطح جامعه رايج شده است و افزود: زماني که ميزان مصرف گياهان دارويي رعايت نشود، عوارضي را در مصرف‌کننده ايجاد مي‌کند، ولي وقتي گياهان دارويي به روش صنعتي توليد شده و وارد طب نوين شود، ميزان مصرف آن نيز مشخص خواهد شد.
مصطفوي با اشاره به تصويب ساخت اين مجموعه مستند در شهريور ماه سال گذشته، گفت: اين مجموعه در دو فصل ساخته مي‌شود که هر فصل شامل 13 قسمت 20 دقيقه‌اي است كه فصل اول آن در 25 ارديبهشت ماه کليد خورده است.
وي با بيان اينکه مرحله تصويربرداري اين مجموعه در نهم خرداد ماه به پايان رسيده است، اظهار کرد: مرحله تدوين فصل اول که نيازمند دوره زماني يک ماهه است، به‌زودي آغاز خواهد شد.
تهيه‌کننده مجموعه شفا با اشاره به اينکه دکتر عليرضا يزدي ـ معاون آموزش دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکي زنجان ـ به ‌عنوان محقق در اين مجموعه حضور دارد، در خصوص ساير عوامل اين مجموعه نيز خاطرنشان كرد: ناصر قهرماني به‌عنوان کارگردان، حسن اميديار مدير تصويربرداري، فريد احديان دستيار تهيه و مدير توليد، حسن اسدي برنامه‌ريز و دستيار کارگردان، سجاد تاور مدير تدارکات و مهدي عميدآبادي به‌عنوان تصويربردار و نورپرداز در ساخت اين مجموعه همکاري مي‌کنند. همچنين محمد برسوزيان که يکي از چهره‌هاي سينمايي کشور مي‌باشد، به‌عنوان مجري در مجموعه شفا حضور دارد.
ساخت مجموعه مستند «شفا» براي معرفي گياهان دارويي

تبلیغات

زمان بارگزاری صفحه: 0.17 ثانیه
12,124,594 بار بازدید صورت گرفته است